Summa sidvisningar

fredag 13 maj 2011

Mysko!

Upptäcker att det första inlägget som jag skrev på denna blogg har försvunnit bort i cyberrymden. Jag har letat efter det men som sagt det är borta med vinden.
Men vad gör väl ett borttappat inlägg, när man kan skriva nya hela tiden:)

Sitter här framför datorn och klockan är sen, eller jag kanske borde skriva tidig.. för fredag har ju hunnit övergå till lördag.

Gårdagen tillbringade jag tillsammans med min mamma. Vi hade en otroligt fin dag tillsammans. Vi fick besök av min tremänning Kicki och hennes far på förmiddagen, vi hann med läkarbesök, gjorde goda köttfärslimpor och tittade på tv. Ja, tittade och tittade, vi sov framför tv:n. Så filmen vi tänkte se, den tar vi en annan gång. Gamla minnen har vi också hunnit prata och det var roligt.
Nu är timmen sen och gamla mor är på väg att lägga sig. Jag hoppas att hon kan sova länge i morgon, för det behöver hon och även jag:)

Våra norska vänner kommer till sin lägenhet i Luleå i natt någon gång. Och de skall komma till oss på middag i morgon. Sedan ska vi se på Eurovisions slagerf festivalen tillsammans. Synd bara att det norska bidraget inte kom med. Det ska blir så himla roligt att träffa dem igen.

Sedan har vi något roligt att se fram emot på måndag. Då får vi nämligen hämta vår nya bil. Vi hade gärna hämtat den i morgon, men Henke kommer inte hem förrän på sen eftermiddagen och då är bilaffären stängd. "Men den som väntar på någonting gott, väntar ju aldrig för länge" sägs det.. Siktet är nu intställt på måndag:)

Det har funkat perfekt med sopporna även idag och det mest fantastiska är att jag inte har haft någont sötsug. Hoppas att det flyter på lika bra senare idag!

Nej nu börjar det vara svårt att hålla upp ögonen, så jag ska stänga av datorn och sedan bege mig mot sängen. I natt kommer jag säkert att sov gott och förhoppningsvis länge.. För jag vill vara pigg och alert när våra vänner kommer...

På inte allt för många timmar kliver mina morgonpigga vänner upp. Jag passar på att säga god morgon tilla alla er. Naturligtvis säger jag också godmorgon till er som sover lite lägre också:) Önskar er alla också en riktigt fin lördag!

2 kommentarer:

  1. Godmorgon Marianne! Nu har jag kommit på mitt lösenord så jag kan kommentera din blogg :-))

    Vad fint att det går bra för dig med sopporna men den 23:e hoppas jag du äter lunch med mig när du kommer på besök!

    Ha en fin lördag med din mor och dina vänner!

    Kram Maritha

    SvaraRadera
  2. God morgon min vän!
    Självklart äter jag lunch med dig min vän! Flyttar bara soppan till middag. Ska bli roligt att hälsa på dig:)
    Det är härligt att jag äntligen hittat någont som passar mig. Soppan är god och känns matig. Det är inte bara buljong..
    Ha en fin dag du också!

    Kram M

    SvaraRadera